I després

Garchen Rimpoché impartirà per segona vegada les seves ensenyances al Monestir

Compartiu aquesta història

Sant Feliu rebrà per segona vegada al mestre de Budisme Tibetà, Sa Eminència Garchen Rimpoché del 7 al 10 d’octubre.

Rimpoché és el director espiritual del Centre de Budisme Tibetà, Drikung Treloknath Ling, situat al carrer de la Rutlla núm. 14 de Sant Feliu. El Centre fou inaugurat pel Mestre el mes d’agost de 2009 alhora que donà les seves primeres ensenyances al Monetir com farà també en aquesta ocasió.

Garchen Triptrul Rimpoché és un lama Drikung Kagyu, conegut en el segle XIII com el Siddha Gar Chodingpa, un deixeble de cor de Kyobpa Jigten Sumgon, fundador del mateix llinatje que és en l’època actual respectat per molts lames tibetans com un mestre pur i realitzat. Un consumat practicant de Mahamudra i Dzogchen.

Diuen els seus seguidors i seguidores locals que la radiant presència de Rimpoché inspira i delecta als seus estudiants com una mare amorosa que reuneix als seus fills donant-los refugi, animant-los, alegrant-los i oferint-los ensenyances. Sa Eminència és molt conegut per la seva enorme realització i per la seva gran generositat i és considerat com a un Buda vivent. Qualsevol persona que llegeixi la seva impressionant biografia podrà apreciar la seva preciositat.

El divendres 7 d’octubre a les 18h, Rimpoché ofereix una conferència on explicarà en què consisteix el budisme tibetà i els beneficis que representa per a la salut mental i física de qualsevol persona, per la qual cosa tothom que vulgui prendre refugi amb Rimpoché podrà fer-ho el dissabte dia 8 a les 13h. Aquest mateix dia el Mestre donarà la Iniciació i Ensenyances de la deitat Chakrasamvara. I els dies 9 i 10, Rimpoché impartirà Ensenyances de Guru Ioga.

S’assegura des del centre de budisme guixolenc que la visita de Rimpoché representa una gran oportunitat pel practicant, que podrà ampliar els seus estudis i la seva practica, i també per tot aquell interessat en tenir un primer contacte amb un autèntic mestre de la tradició budista tibetana.

Com es habitual, per més informació es pot contactar amb Nieves Martín al 606 888 397 o bé a través del web: www.garchen.es

 

El més llegit

I després