El regidor de seguretat de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, Francisco Cárdenas ha declarat que diferents serveis municipals s’han coordinat per tal de solucionar el problema dels gossos perillosos que es trobaven deambulant per la zona del Marcadona i  el Lidl del paratge Bujonis.

Serveis Socials, la Brigada Municipal d’Obres i la Policia Local, que va coordinar l’acció, varen intervenir pel què fa al desmuntatge de la barraca instal·lada al bosc annex a la zona comercial, desmantellant una mena de campament en el qual hi feia estades la persona que hi habitava, sembla que a temps parcial, i que acollia mitja dotzena de gossos perillosos.

Aquests animals ja havien provocar accidents a la via pública amb els seus atacs a vianants i motoristes a més d’haver matat altres animals com gats i gossos, la qual cosa havia provocat el lògic neguit entre els passants de la zona en qüestió.

Quan tothom pensava que el Sheriff (sobrenom amb el que es coneix al propietari dels gossos) malgrat tenir família podria necessitar assistència social, va resultar que disposa d’un pis prop de la seu del Mossos d’Esquadra i que a la barraca només hi anava a estones per estar amb els seus animals,

El problema, doncs, està solucionat atès que es va poder entrar a la propietat que va resultar que des de fa set anys aquells és municipal, qüestió que va passar inadvertida per diversos departaments  fins que es va descobrir quan s’intentava localitzar l’antic propietari.

Cárdenas es mostrava satisfet per la feina feta al temps que també felicitava a tots els components de l’operatiu, que personalment va dirigir, a la recerca del boletaire que es va desorientar prop de Casanova i que va estar perdut pel bosc fins que a 2/4 d’1 de la matinada del dilluns al dimarts i que fou trobat sa i estalvi. L’operatiu es varen conformar Bombers, mossos, Policia Local, Proteció i una ambulància del SEM.