I després

Formació de socorrisme en instal·lacions aquàtiques 100% subvencionada

El Servei d'Ocupació Municipal de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, juntament amb l'empresa SH Concept Formació i de la mà del Servei d'Ocupació de la Generalitat de Catalunya, ofereixen una formació en socorrisme aquàtic.

Compartiu aquesta història

El Servei d’Ocupació Municipal de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, juntament amb l’empresa SH Concept Formació i de la mà del Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya, ofereixen una formació en socorrisme aquàtic amb titulació oficial (Certificat de professionalitat de socorrisme en instal·lacions aquàtiques- nivell 2) i que està subvencionada al 100%.

El curs, que comença el 21 de febrer, està dirigit a persones interessades en el sector, sigui quina sigui la seva situació laboral, i capacita per treballar en instal·lacions aquàtiques a tot Catalunya i a l’Estat Espanyol amb accés directe al ROPEC.

Es tracta d’una formació teòrica-pràctica i té una durada de 370 hores amb pràctiques professionals no laborals. Les places són limitades a 15 persones i per formar-ne part cal ser major d’edat i disposar de l’ESO.

Accediu a les inscripcions fent clic aquí. Per a més informació podeu contactar per telèfon al 672 371 690.

El Servei d’Ocupació Municipal de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, juntament amb l’empresa SH Concept Formació i de la mà del Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya, ofereixen una formació en socorrisme aquàtic amb titulació oficial.

El més llegit

I després