El Servei d’Ocupació Municipal de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, juntament amb l’empresa SH Concept Formació i de la mà del Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya, ofereixen una formació en socorrisme aquàtic amb titulació oficial (Certificat de professionalitat de socorrisme en instal·lacions aquàtiques- nivell 2) i que està subvencionada al 100%.

El curs, que comença el 21 de febrer, està dirigit a persones interessades en el sector, sigui quina sigui la seva situació laboral, i capacita per treballar en instal·lacions aquàtiques a tot Catalunya i a l’Estat Espanyol amb accés directe al ROPEC.

Es tracta d’una formació teòrica-pràctica i té una durada de 370 hores amb pràctiques professionals no laborals. Les places són limitades a 15 persones i per formar-ne part cal ser major d’edat i disposar de l’ESO.

Accediu a les inscripcions fent clic aquí. Per a més informació podeu contactar per telèfon al 672 371 690.

El Servei d’Ocupació Municipal de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, juntament amb l’empresa SH Concept Formació i de la mà del Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya, ofereixen una formació en socorrisme aquàtic amb titulació oficial.