I després

Fires XVII Jocantic i XVII Mercadisc

Compartiu aquesta història

Sant Feliu s’enfira un any més per rebre tots els col•leccionistes i visitants curiosos que vulguin venir a treure-hi el nas per trobar-hi, segurament, algun tresor que no s’esperaven.
Sota el títol de “Gaudeix d’un dia rodó”, ja s’han celebrat amb èxit les fires Sota el títol de “Gaudeix d’un dia rodó”, ja s’han celebrat amb èxit les fires X Paperantic, XVI Iecsalis, V Scrapmaniàtics, VII Fira mediterrània de patchwork i XXXIII Fira del dibuix.

Dissabte 12 de setembre XVII Jocantic
Aquesta és un invitació a viatjar en el temps; concretament al temps universal de la infantesa i de les joguines que hi formaven part en cadascuna d’elles. La XVII edició de Jocantic us retrotraurà a un imaginari llunyà alhora que familiar i ben present, retrobant velles sensacions i fent-vos reviure els anys en què jugàveu amb la baldufa, la roda o els ninots amb què passàveu les tardes. Un viatje al vostre passat.
Lloc: rambla A. Vidal
Horari: de 10 a 20 h
Organitza: Joguetmaniàtics i Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
I diumenge 13 de setembre XVII Mercadisc
Una altra fira d’aroma tradicional, aquesta dirigida als melòmans i col•leccionistes de música en tots els seus formats (cassete, disc, vinil…) i èpoques. Un punt de reunió pels que us agrada buscar i rebuscar entre les rengleres i rengleres de discs, on segur hi trobareu la melodia que busqueu.
Lloc: rambla A. Vidal
Horari: de 10 a 20 h
Organitza: Associació d’Amics de la Música dels Anys 60 i Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

500FIRA_DISC
Properes Fires:
XVII Firamotor dissabte 19 i diumenge 20 de setembre.
I la V Fira de la mobilitat sostenible el diumenge 27 de setembre.

El més llegit

I després