I després

Festivals Musicals d’Estiu Estereofònics 2016 de CPD’A

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro presenta la segona edició d’Estereofònics, la marca que aplega, des de l’any passat, tots els festivals, actuacions i espectacles musicals d’estiu al municipi i que enguany ofereix 70 concerts en quatre mesos, del 15 de maig al 17 de setembre, majoritàriament gratuïts, a l’aire lliure i de múltiples gèneres: del jazz a la música de cambra, tot passant pel surf o el rock’n’roll. Tota la informació es recull en l’edició de 15.000 exemplars de l’agenda musical que cronològicament relaciona l’oferta de concerts, enguany dotze més que el 2015.
Lax’n’Busto, The Risas, Mozart Chamber Orquestra, Sant Andreu Jazz Band, Monica Green, Les Anxovetes, The Shivas, Lie Detectors, Josep Manzano, Halldor Mar, The Excitements, Orelles de Xocolata, Di-Versiones, The Limboos o David Marks (membre original de The Beach Boys), són alguns dels protagonistes de l’estiu. Per donar la benvinguda als festivals, s’ha programat una jornada inaugural, la vesprada del dissabte 14 de maig, amb deu concerts de petit format, gratuïts als carrers més cèntrics de Platja d’Aro. Una altra novetat és concert solidari Tots! a favor de Creu Roja per a projectes per a infants del municipi, dissabte 5 de juny a la Sala Polivalent de Castell d’Aro amb diverses formacions locals i la cantant Neus Mar.
Configuren Estereofònics 2016: Concerts Inaugurals (dissabte 14 de maig), Festival Internacional de Música de S’Agaró (del 15 de maig al 17 de setembre), Tots! Concert Solidari (dissabte 5 de juny), Xalaro · Mostra d’Espectacles Familiars (18 i 19 de juny), Nits de Jazz a Platja d’Aro (del 15 juny al 2 de setembre), Cicle de Sardanes i Havaneres (del 9 de juliol al 27 d’agost), Desemboca Rock’n’ Roll Festival (del 21 al 24 de juliol), Festival de Guitarra de Girona (del 24 de juliol a l’11 d’agost), Festa Major de Platja d’Aro (de l’11 al 15 d’agost), Festa Major de Castell d’Aro (del 8 a l’11 de setembre), Concert de la Diada Nacional (diumenge 11 de setembre) i FestiSurf Costa Brava (dissabte 17 de setembre).

El més llegit

I després