I després

Festival de la Portaferrada: devolució i compra d’entrades

Compartiu aquesta història

La organització del Festival de la Portaferrada ha treballat des del primer dia per adaptar-se a la nova normativa d’aforaments en espectacles i les mesures higièniques i sanitàries. Això ha comportat una readaptació del festival i reprogramació dels espectacles. Alguns dels artistes es mantenen en cartell, alguns s’aplacen pel 2021, d’altres s’han cancel·lat i també se n’han incorporat de nous.

A nivell d’adquisició i devolució d’entrades cal saber que:

CONCERTS AJORNATS A 2021:
Les entrades ja adquirides SERAN VÀLIDES per la nova data. Sol·licitem que, si és possible, mantingui les seves localitats, garantint així l´accés al nou concert. Si no pot assistir a la nova data, el termini per demanar la devolució de l’import és de 14 dies.

CONCERTS CANCEL·LATS:
L’import de les seves entrades es retornarà AUTOMÀTICAMENT en el termini màxim d’una setmana, a la mateixa targeta des de la qual es va el pagament.

CANVI DE RECINTE: GUÍXOLS ARENA
Els compradors rebran per e-mail les NOVES LOCALITATS pel recinte, ja què les corresponents a l’Espai Port no seran vàlides per accedir-hi, amb un termini màxim de 30 dies.

Els compradors de NIL MOLINER + ARNAU GRISO tindran accés als 2 concerts individuals al Guíxols Arena, i també rebran per e-mail les seves corresponents entrades.

Els compradors d’ALBERT PLA que no puguin assistir a la nova data podran demanar la devolució de l’import fins el dia 19 de juny. Els assistents rebran per e-mail les seves corresponents entrades.

Per qualsevol consulta: ticketing@theproject.es

Tota la informació a www.festivalportaferrada.cat

070620205709 logo ok p

El més llegit

I després