I després

Ferida greu una nena de 7 anys en l’incendiar-se una llanxa al port de Platja d’Aro

Compartiu aquesta història

Una nena de 7 anys ha resultat ferida greu amb cremades de tercer grau en el 45% del cos a l’incendiar una llanxa al port de Platja d’Aro , mentre que dos adults han patit cremades lleus.
Segons han informat fonts del Sistema d’Emergències Mèdiques, han rebut l’avís a les 12.20 hores i han desplaçat al lloc tres ambulàncies i un helicòpter, que ha portat a la nena des del Centre d’Atenció Primària on ha arribat en un primer moment fins a l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona.
Així, després de l’incendi de l’embarcació, la Creu Roja ha traslladat a la menor fins al centre sanitari amb els dos adults: el seu pare de 39 anys, i una dona de 43, que han rebut l’alta voluntària per anar a la Vall d’Hebron, ja que ells només tenien cremades de primer grau.
L’incendi a la llanxa, de 7 metres d’eslora, ha obligat als tres passatgers a saltar a l’aigua, d’on han estat rescatats per persones que es trobaven en aquell moment al port de Platja d’Aro.
L’incendi ha obligat a Salvament Marítim a col.locar les barreres de contenció de residus per evitar que l’aigua quedés contaminada, fins que l’embarcació ha estat portada a port. La llanxa, que ha quedat completament calcinada, ha començat a cremar a la punta de l’espigó del Port d’Aro.
Segons han informat els Bombers de la Generalitat, l’avís els ha arribat a les 12.20 hores i l’incendi ha quedat totalment apagat en menys de 30 minuts. (Europa Press)

El més llegit

I després