El dijous de la setmana passada varem publicar una notícia extreta del diari El Punt Avui que feia referència a l’estada a la presó de Francisco Javier Medina , per l’accident de Fornells, que hem retirat de les nostres xarxes socials.

Persones del seu entorn han contactat amb la nostra redacció per puntualitzar que aquesta notícia ja fou publicada pel rotatiu amb data 7 de juliol de 2016 i no en els darrers dies.

Realitzades les comprovacions s’ha detectat que tenien raó i que una errada en l’arxiu que hauria de conservar cronològicament les notícies es va desordenar i es va activar la seva publicació de forma involuntària.

Per tant, és oportú que els demanem disculpes per aquesta incidència i per les molèsties que la seva repetició els hagi pogut ocasionar ja que la situació no ha variat des de la data de la seva publicació

Al mateix temps recollim el seu missatge, en el qual puntualitzen que Francisco Javier Medina continua en presó preventiva a l’espera de judici, i demanen que mentre no sigui jutjat i condemnat es respecti la seva presumpció d’innocència.