I després

Farmacèutics del Baix Empordà revisen l’estat actual de la farmàcia en una reunió a Sant Feliu

Compartiu aquesta història

La FEFAC, l’entitat que representa els interessos dels titulars d’oficina de farmàcia de Catalunya, ha reunit aquest dimarts a Sant Feliu de Guíxols a farmacèutics i farmacèutiques titulars d’oficina de farmàcia de la zona.

Emi Sallés, membre de l’AGFE, ens explica quin ha estat l’objectiu d’aquesta reunió.

 

En la sessió ha participat el farmacèutic i president de la FEFAC, Antoni Torres, fent un repàs pel passat, present i futur de la farmàcia. L’han acompanyat Carme Rigall, presidenta de l’AGFE i vocal de la FEFAC; i Emi Sallés, membre de l’AGFE.

Torres ha explicat exemples i accions de l’empresarial que han contribuït a canviar el sector i que demostren la força de la FEFAC. També ha relatat l’experiència viscuda durant la Covid-19 i la situació actual. Finalment, s’ha recordat la importància de ser soci i sumar esforços de cara al futur, responent les qüestions que han plantejat els assistents.

Sallés informa sobre les properes trobades.

 

Si ets farmacèutic (soci o no soci) i estàs interessat a assistir a alguna de les sessions gratuïtes que FEFAC organitza arreu del territori, només cal que enviïs un correu electrònic per reservar la teva plaça a fefac@fefac.cat (indica nom i cognoms, número d’oficina de farmàcia i telèfon de contacte). Si tens dubtes, truca al 93 323 24 22.

El més llegit

I després