I després

FAMÍLIA DE LAURA BUSCA TESTIMONIS DEL CONDUCTOR HOMICIDA

Compartiu aquesta història

Responent a la crida feta per la família de la víctima, dos testimonis han anat aquest dijous a comissaria per explicar que van veure el conductor de Sant Feliu fent imprudències al volant, ha publicat el Diari de Girona. Aquests testimonis -un home i una dona- anaven junts en un cotxe, al darrere de l’Alfa Romeo negre que conduïa el causant de l’accident. Poc abans que tingués lloc el xoc mortal, tots dos van veure com l’home avançava un altre vehicle en contínua.
Els Mossos d’Esquadra estan buscant més testimonis del trajecte que va fer el conductor des de Sant Feliu de Guíxols fins a l’entrada de Girona. L’accident mortal va tenir lloc divendres passat al quilòmetre 29 de la C-65, molt a prop de l’entrada de Girona pel Mas Xirgu.
Per la seva banda, el diari El Punt Avui publica que F. J. Medina Muñoz, té antecedents per diversos delictes, entre els quals hi ha salut pública, violència de gènere, contra la seguretat del trànsit així com addiccions.
Segons han assegurat fonts pròximes al cas a El Punt Avui, “es dóna la circumstància que hores abans d’envestir mortalment Laura Fernández Comas, de 25 anys, a Fornells, Medina va protagonitzar un altercat en què va haver d’intervenir la policia. L’home es va barallar amb el seu germà en un hospital de Girona on té el pare ingressat. La picabaralla va ser tan violenta que els sanitaris van haver de trucar a la policia perquè actués urgentment. Però quan els agents van arribar, Medina ja havia fugit. Era la segona vegada que ho feia”. Després vindria un accident a Llagostera la interceptació a Sant Feliu, la recuperació del cotxe, el viatge a Girona i l’accident en què va morir la noia.
D’altra banda, en el programa Línia amb l’alcalde de la nostra emissora, Carles Motas lamentava que la gent de bé tingui que conviure amb aquest tipus de persones a Sant Feliu i comentava que havia traslladat personalment el condol dels ganxons a l’alcalde de Cornellà del Terri perquè també en fes trasllat a la família.
A més de la notícia, el Diari de Girona també publica la carta que el xicot de la Laura ha enviat a Jordi Jané, conseller d’Interior, i al vicepresident del govern, Oriol Junqueras.

CARTA DEL XICOT DE LA NOIA MORTA

 

El més llegit

I després