I després

Exposició d’Alícia Rius i Menage a sis del Teatre Montclar

Compartiu aquesta història

Exposició d’Alícia Rius

Abandoned places, d’Alícia Rius, es podrà veure del 6 al 26 de setembre a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. La mostra és un recull de 28 fotografies realitzades per Rius (Girona, 1982), que pertanyen a un projecte en què les imatges mostren els efectes del pas del temps en espais i objectes.

A través de la fotografia, Rius converteix els espais i objectes en protagonistes, i aconsegueix extreure la bellesa natural que hi radica. Segons ella “cercant tresors amagats, m’endinso en la foscor dels espais abandonats per destapar-ne els secrets”. Habitacions solitàries, un cotxe abandonat, una escala conservada intacta en un edifici ruïnós, sabates, ampolles, llibres… tot tipus d’objectes antics que recobren personalitat gràcies al treball d’Alícia Rius.

Abandoned places és l’onzena exposició de la sèrie Joves Fotògraf(e)s i està produïda pel Centre de la Imatge de la Diputació de Girona, l’Inspai.

Exposició organitzada en el marc de les Jornades Europees del Patrimoni.

 

Teatre del C.E. Montclar

El grup de teatre del Centre excursionista Montclar presenta l’obra “Ménage a sis”, de Maria Eugènia Otero i Casimir Segura, sota la direcció d’aquest darrer.
Teatre Auditori Municipal Narcís Masferrer – Dissabte 8 de setembre a les 20h
Venda d’entrades a l’Oficina de Turisme 972 82 00 51 (Entrades numerades anticipades i fila zero) i una hora abans de la taquilla del teatre. Preu: 6 euros.
A benefici de l’Associació de Malalts d’Alzheimer EMAD SANT FELIU

 

El més llegit

I després