Dins les activitats que s’organitzen a tota la província dins l’edició 2019 del Dia Internacional de l’Art, l’Àrea de Cultura de l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha preparat una intervenció de diversos artistes professionals de la ciutat.

La mostra s’ubicarà als Jardins del Monestir i substitueix la proposta que s’havia organitzat en anys anteriors, on els artistes obrien els seus tallers al públic.
En aquesta nova iniciativa, cada autor escull un espai dels Jardins que li ha cridat l’atenció i hi exposa la seva obra.
En aquestes darreres setmanes hi han realitzat diverses visites per anar decidint quin racó escollien per mostrar el seu art.

Hi participaran Trevor Skinner, Ana Gutiérrez, Chuan, Nei Albertí, Ester Xargay, Josep Miralles, Carles Piqueras, Mònica Pallí, Marzo-Mart, Udaeta, Fluff Thorne, Ralf Langenhorst, Xavi Lloses, Néstor Sanchiz i Alex Pallí.
La mostra es podrà visitar als Jardins del Monestir el diumenge 14 d’abril, d’11 del matí a 8 del vespre, amb entrada gratuïta i oberta a tothom.
La següent proposta prevista en aquest espai és el Concurs Exposició de Flors i Plantes, que tindrà lloc el primer cap de semana de maig.