I després

EXPOSICIÓ ANTOLÒGICA D’ALBERTO DE UDAETA AL MONESTIR DE SANT FELIU DE GUÍXOLS

Compartiu aquesta història

Fotografia: Udaeta.com

Aquest divendres 22 de febrer, a les 6 de la tarda, s’inaugura l’exposició antològica d’escultures d’Alberto de Udaeta Construint Art -Retrospectiva 1986-2018 al Monestir de Sant Feliu de Guíxols.
És una mostra que s’emmarca dins el projecte Creativa’t i està ideada, comissariada i produïda pels alumnes de segon de Batxillerat Artístic de l’IES Sant Elm.
Aquest any es la tercera edició del projecte, que anteriorment ha comptat amb els artistes Trevor Skinner i Carles Piqueras.

La idea consisteix en mostrar als alumnes la tasca de comissariat d’exposicions i totes les necessitats, planificacions i coordinació necessàries per produir una mostra de manera professional.
L’edició d’enguany presentarà les escultures d’Alberto de Udaeta en format d’antològica, ja que es podrà veure des de la primera obra realitzada per l’artista fins a la darrera producció. A més d’escultures s’hi troben maquetes, fotografies i vídeos.

Les sessions teòriques han comptat amb la visita al taller de l’artista i una sortida a la foneria per veure el treball de producció d’una escultura, des de l’esbós i la maqueta fins a la producció en material noble.
Aquest projecte compta amb la tutoria d’Olga Massaguer i Laura Pumar de l’IES Sant Elm amb direcció de la cap de Cultura de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, Montse Barniol.


•L’exposició es podrà visitar lliurement de dilluns a divendres de 10.00 a 14.30, els dissabtes de 10.00 a 18.00 i diumenges de 10 a 14.30 hores fins el 17 de març.


 

El més llegit

I després