I després

Expo de Fernanda Mató al Pati de l’Ajuntament

Compartiu aquesta història

Fins el 25 de novembre, al Pati de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, es pot contemplar l’exposició de l’artista local Fernanda Mató “Dita” que debuta amb una interessant col·lecció d’estils i continguts diversos on mostra el seu potencial i el domini de diverses tècniques que ha anat aprenent al llarg del temps.

Mató, ofereix figures, paisatges, flors, marines i tot un seguit de temàtiques on desenvolupa tot allò que ha après al llarg dels anys amb el mestratge del recentment desaparegut, Pere Manera, a l’Escola de Belles Arts, i de les sessions particulars del recordat Alexandre Matas, referents dels quals ha anat recollint tant les tècniques com l’esperit dels dos destacats artistes locals.

Fernanda Mató, carregada d’humilitat en el tracte i dubtosa en el seu debut per si la seva obra serà acceptada, és una mostra viva de les possibilitats que els artistes afeccionats poden oferir. La seva petició d’exposar va haver de passar el filtre d’un col·lectiu d’artistes i tècnics per tal de poder accedir a exposar en aquest o qualsevol altre espai de titularitat municipal.

Fins ara només havia participat en exposicions col·lectives i després de la seva emancipació, i en l’inici d’aquesta nova etapa, pot estar més que satisfeta i, segurament, els visitants faran arribar la seva impressió en contemplar la seva obra, molt variada, un tast dels treballs que ha anat acumulant i en els quals de ben segur que es podrà contemplar, en properes ocasions, la seva evolució que ha desembocat amb aquesta mostra que ha traslladat fins l’Ajuntament de Sant Feliu.

El més llegit

I després