I després

EXPO DE COMADIRA I UDAETA A L’ESPAI CENDRÓS

Compartiu aquesta història

Comadira-Udaeta, Udaeta- Comadira, els dos artistes inauguren aquest dissabte, 1 de juny a les 19:00 h. l’exposició conjunta: “Coincidències i dissensions: una conversa” a l’Espai Cendrós de la Rambla Vidal, 1 de Sant Feliu de Guíxols, que es podrà visitar fins el 10 de setembre des de les 19:00 h. fins les 21:00 h.

Els dos artistes, que han recalat a Sant Feliu de Guíxols, tenen una àmplia trajectòria però, per disposar d’un perfil en síntesi, ens hem adreçat als següents apunts biogràfics:

Alberto de Udaeta Font (Barcelona, 1947).
Estudia a l’Escola d’Arts Aplicades Llotja, Barcelona.
Entre 1970 i 1972 realitza un internship d’Enginyeria Industrial en el Northern Alberta Institute of Technology d’Edmonton i de Disseny a la Universitat de Manitoba, Winnipeg, Canadà.
Després d’un període d’intensa activitat com a dissenyador industrial free lance a Europa i a Nord Amèrica, tanca el seu estudi de Barcelona el 1982 i es trasllada a Sant Feliu de Guíxols al Baix Empordà, Girona. Rehabilita una antiga fàbrica de taps de suro com a taller, i es dedica exclusivament a l’escultura. (www.udaeta.com )

Narcís Comadira i Moragriega (Girona, 1942).
És un poeta, pintor, dramaturg, traductor, periodista i crític literari català.La seva poètica és de factura més aviat clàssica, de temàtica contemplativa i un punt de vista de vegades irònic.
Com a pintor, entén la seva obra com una extensió de la poesia. Els seus primers treballs mostraven referències del surrealisme i el pop,així com del seu mestre Domènec Fita. A finals dels anys 70 va abandonar la figura per començar a representar la natura i l’arquitectura, especialitzant-se en un paisatgisme molt personal i marcat pel realisme, que en els seus últims treballs està portant cap a una síntesi d’aquest, on cada cop apareixen menys elements a les seves obres. (Wikipedia)

El més llegit

I després