I després

Èxit de públic de l’exposició immersiva ‘(in)visible’ de l’Espai Carmen Thyssen

Compartiu aquesta història

■ La mostra s’ha pogut veure durant onze dies, de 10 a 12 de la nit, fins aquest passat dilluns

 

Aquest dilluns ha finalitzat l’exposició organitzada per l’Espai Carmen Thyssen sota el nom d’ ‘(in)visible’, que s’ha pogut veure durant onze dies, de 10 a 12 de la nit. Una mitjana de 250 persones diàries s’han apropat fins la Plaça Abadia per contemplar aquesta proposta digital i immersiva que s’ha projectat als murs d’aquest espai. S’hi han pogut veure una trentena d’obres que formaran part del futur Museu Carmen Thyssen de Sant Feliu de Guíxols.

Aquesta nit de dilluns han visitat la mostra la Baronessa Carmen Thyssen; Guillermo Cervera, representant de la Fundació Carmen Thyssen; l’Alcalde de Sant Feliu, Carles Motas i el primer tinent d’alcalde i responsable del l’Espai Carmen Thyssen, Josep Melcior Muñoz.

 

La Baronessa Carmen Thyssen explica que aquesta exposició “m’ha emocionat” perquè “són quadres que sempre he col.leccionat amb molta estima”, destacant la feina de l’equip responsable d’ ‘(in)visible’: “els felicito a tots”. També ha mostrat el seu agraïment a l’Alcalde per la seva “gran constància” perquè el Museu Carmen Thyssen es porti a terme.

Josep Melcior Muñoz valora de manera “molt positiva” l’exposició, “sobretot perquè ens ha servit per mostrar que el projecte de museu és un projecte sòlid, un projecte que avui està viu”, recordant que “hem posat a l’abast de la ciutadania el que serà la col.lecció pròpia del museu i ho hem fet d’una manera totalment innovadora”.

El més llegit

I després