I després

Èxit de participació al Concurs de Pintura Ràpida de Sant Feliu amb 73 artistes

Compartiu aquesta història

Dissabte, 21 de maig i en el marc del Dia Internacional dels Museus, l’Associació d’Amics del Museu de Sant Feliu de Guíxols, va organitzar una jornada dedicada a l’art, la música i la cultura.

73 pintors d’arreu de Catalunya varen participar al concurs de pintura ràpida que es va celebrar al llarg del matí de dissabte, una estampa agraïda varen poder contemplar tots aquells que es passejaren per la ciutat, tot trobant els pintors i pintores amb els seus cavallet plasmant un fragment de Sant Feliu.

A les 18h, el jurat del concurs, integrat per persones relacionades amb el món de la cultura, va atorgar els premis als següents participants:

– El premi especial d’aquarel·la, dotat amb 500 € i patrocinat per Particular, a l’obra núm. 4, realitzada pel Sr. Francesc Puell Mecá.

– El tercer premi, dotat amb 300 € i patrocinat per Particular, a l’obra núm. 50, realitzada pel Sr. Pere Falguera i Cano.

– Un segon tercer premi, dotat amb 300 € i patrocinat per Toni Romaní, a l’obra núm. 7, realitzada pel Sr. Josep Millas Chia.

– El segon premi, dotat amb 400 €. i patrocinat per Òptica De la Peña, a l’obra núm. 46, realitzada pel Sr. Ramon Pujolá Font.

– El Primer premi, dotat amb 800 € i patrocinat per Taller Òptica De la Peña, a l’obra núm. 33, realitzada per la Sr. Joan Vila Arimany.

– El Premi juvenil, dotat amb un lot de pintura i patrocinat per l’Associació d’Amics del Museu de Sant Feliu de Guíxols, a l’obra núm. 17 , realitzada per Anna Mauri Crusat.

– El Premi infantil, dotat amb un lot de pintura i patrocinat per Néstor Sanchiz, a l’obra núm. 31, realitzada per Sergi Gimenez Torrent.

Vetllada a l’Hort del Rector

A partir de les 22h, el Museu d’Història va obrir les seves portes per celebrar la Nit al Museu. Amb una copa de cava i un tall de coca, els assistents varen poder gaudir amb l’actuació d’alumnes de l’Escola de Música i de la Coral Cypsella.

Des de l’Associació d’Amics del Museu envien un agraïment a tots els pintors i pintores per la seva participació al concurs, a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols (Brigada d’obres, Medi Ambient, Museu d’Història i Escola de Música) i a la Coral Cypsella, la seva col·laboració en l’organització de la jornada.

El més llegit

I després