Excursió dels més joves del CEMontclar

Organitzat per la Secció Infantil i Juvenil del Centre Excursionista Montclar (CEM) de Sant Feliu de Guíxols, el passat cap de setmana els joves del CEM varen fer la primera excursió a la neu d’aquesta nova etapa.
Es tracta de la cinquena excursió social de la temporada on, una cinquantena de nois i noies amb 20 acompanyants, varen visitar espais tant atractius com Camprodon i Vallter, llocs on no varen passar desapercebuts.
El cansament es va fer palès entre els participants de tant caminar i jugar però consideren que va ser una experiència fantàstica que esperen repetir en els propers anys i poder gaudir-ho tots plegats: nens, nenes, joves, pares i mares.
Una de les activitats d’aquesta secció que acosta als nens, nenes i joves a compartir moments, a relacionar-se, divertir-se, compartir i formar-se al temps que gaudeixen de la natura i de tots els elements que els envolten.

descarrega febrer 2013 405

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació