I després

EXCURSIÓ “CONEIXEM BARCELONA” D’AMICS DEL MUSEU

Compartiu aquesta història

Pel dissabte, 26 de maig, els Amics del Museu organitzen una excursió a la ciutat comtal anomenada “Coneixem Barcelona” amb el següent recorregut:

Monestir de Pedralbes
“L’existencia d’aquest monestir es deu a la voluntat de la reina Elisenda de Montcada (1292?-1364), esposa de Jaume II, que el 1322 ja havia manifestat la voluntat de fundar un monestir de clarisses. La visita ofereix l’oportunitat de contemplar l’arquitectura i les obres d’art que formen part del seu ric patrimoni i de comprendre corn era la vida en clausura en un monestir medieval.
Visita a l’entorn de la recreació del jardí medicinal medieval del claustre del monestir de Pedralbes. Descobrirem els principis bàsics de la medicina medieval i els coneixements sobre cures que es tenien a l’època, així com les pràctiques mediques que es duien a terme dins de la clausura”.

Museu Nacional d’Art de Catalunya
“Dues visites guiades amb la modalitat de “El museu és teu”. Visita guiada a les Reserves del museu. Les Reserves alberguen les peces d’art no exposades a la col.lecci6 permanent. Coneixerem com es custodien, com s’estudien i es conserven aquestes obres en uns espais de l’edifici reservats als professionals i on es fa una de les tasques mes importants i desconegudes del museu”.

Visita guiada al Palau Nacional
“Arquitectura i memòria. En aquesta visita coneixerem la història de l’edifici, quina relació té amb Barcelona i aprofundirem en els detalls de la seva arquitectura tant característica . La visita permet l’accés a espais del museu que habitualment estan tancats al públic corn ara la Sala Sert”.

-Sortida a les 8 h. de davant l’església. Al matí, visita guiada al Monestir de Pedralbes. Dinar al restaurant Centfocs. A la tarda, visita guiada al MNAC

Tiquet: Socis 55 €. No socis, 60 €. Entrades, guies, dinar i autobús inclosos.
Reserves i pagament a l’Oficina de Turisme en horari habitual.

El més llegit

I després