I després

ESTUDIANTS VESTEIXEN D’ART ELS APARADORS

Compartiu aquesta història

L’alumnat de Batxillerat Artístic de la ciutat en col·laboració amb l’associació cultural Aleph ha començat a vestir avui un total de 51 aparadors d’establiments comercials amb les seves obres: pintures, dibuixos, fotografies, escultures… Aquesta iniciativa vol ser una aportació al dia Internacional de l’Art que es commemora el diumenge dia 15.

Les obres estaran exposades fins el dia de Sant Jordi i surten de les mans del la seixantena de noies i nois que estudien a l’Institut Sant Elm. Aquesta intervenció artística es correspon amb un dels objectius d’Aleph: “activar la participació del jovent , estimulant la seva concurrència a partir de grups de treball específics i organitzant actuacions extra curriculars”. Hi participa l’alumnat de 1r i 2on que ha penjat els seus treballs en els aparadors de botigues diverses, en un entorn de la Rambla Vidal, la Rambla del Portalet i la Rambla de la Generalitat, les zones més comercials de la ciutat.

Es vol arribar a tothom, tant a la gent que passeja diàriament anant a comprar una barra de pa com a aquella que està acostumada a anar a veure exposicions.

 

El més llegit

I després