Estudi a fons de l’Arc de Sant Benet

Dos estudiants de l’Scuola Edile Professionale de Florència- Centro Europeo del Restauro, exactament del curs de restauració de monuments de pedra, estan realitzant a Sant Feliu de Guíxols una estada de pràctiques. Són els alumnes Eduardo Hahn i Cinzia Bonifazi, que han estat prenent dades i analitzant l’estat de l’Arc de Sant Benet, en el conjunt monumental del Monestir.
Els estudiants compten amb el seguiment i assessorament dels vocals de la Junta del Museu, Néstor Sanchiz i Eduard Porta, així com del suport d’alguns professors de l’Escola Elisava (Joaquim Matutano, Albert Pla), centre col.laborador amb l’Ajuntament per promoure cursos relacionats amb l’anàlisi, conservació i recuperació de patrimoni ; i l’estada d’alumnes procedents d’escoles de restauració europees.
A la imatge, els veiem prenent dades de les parts superiors de l’Arc, amb l’ajut i suport per part de la Brigada d’Obres Municipal.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació