I després

Esquerra creu que hi ha partit i no tanca portes a pactes post electorals

Compartiu aquesta història

La candidata dels republicans, Sílvia Romero, va ser ahir a l’entrevista política on va repassar l’actualitat i el seu programa electoral. Romero creu que encara hi ha partit en aquests comicis, a diferència del que es pensava fa uns mesos, i per tant, creu que hi poden haver sorpreses aquest diumenge. 

Romero explica que ella vol guanyar les eleccions a la nostra ciutat i no tanca la porta a pactes postelectorals, sempre que es respecti el seu lideratge.

En aquest sentit, recomana prudència al candidat de JxCat, que uns dies abans havia apuntat que els republicans actuaven de crosa de Tots X Sant Feliu.

Romero va defensar la introducció progressiva de la recollida porta a porta començant pels barris com Tueda o zones de Vilartagues. Romero considera que el cost d’incorporar aquesta recollida quedaria compensat per la reducció de la taxa que paga l’Ajuntament.

També va defensar la construcció d’una piscona olímpica que s’usi com a piscina municipal a l’estiu i més dedicada als esportistes a l’hivern.

La candidata va qualificar les propostes d’aparcament soterrat al centre d’anada enrere i manté que la millor solució pel centre són els estacionaments rotacionals.

El més llegit

I després