I després

Esport en grup i passejos amb tota la unitat familiar, algunes de les noves mesures de la Fase 1

Compartiu aquesta història

El govern espanyol va publicar el dia 23 de maig l’Ordre SND/440/2020 al BOE on es contemplen canvis en les autoritzacions de certes activitats a la fase 1. A partir d’avui dilluns dia 25 de maig es flexibilitzen algunes mesures. Les següents:

Residus: flexibilització dels criteris de gestió de residus doméstics i sanitaris.

Comerç: obertura de comerços en centres comercials si tenen accés independent des de l’exterior del centre comercial.

Museus: es permet a les comunitats autónomes ampliar l’aforament fins al 50%, amb un mínim del 30%.

Passeig de la població infantil (fins a 13 anys): no hi ha limitació a un adult per cada grup de passeig; es permeten grups fins 10 persones no convivents i sense límit en els convivents.

Passeig i esport no professional de població de més de 13 anys: es permeten grups fins a 10 persones no convivents i sense límit en els convivents.

Obres en edificis i habitatges: se suprimeix la restricció vigent que no hi hagi ocupants a l’edifici i altres vigents; es permeten les obres lliurement sempre que es garanteixi 2 metres distància o mascareta, no contacte físic i a resta de mesures de seguretat generals.

CONSULTEU EL DOCUMENT COMPLET EN PDF CLICANT AQUÍ

Recordeu sempre, però, que cal respectar les mesures d’higiène i de seguretat previstes per mantenir la pandèmia controlada. Des del passat 22 de maig és obligatori l’ús de mascaretes a l’espai públic o obert al públic quan no es pugui complir la distància interpersonal de dos metres.

 

EYt1y7YWAAAXVMw

El més llegit

I després