I després

Espectacle infantil, música, fum i foc, sardanes i gegants en l’obertura de la plaça del Monestir i l’Avinguda Juli Garreta, dissabte

La primera proposta serà una cercavila infantil amb elements gegants que sortirà des de la plaça a les 18.15 hores

Compartiu aquesta història

Per aquest dissabte 30 de setembre, l’Ajuntament ha organitzat diverses activitats, amb entrada lliure, per celebrar l’obertura de la Plaça del Monestir i l’Avinguda Juli Garreta, unes propostes variades i per a tots els públics que començaran a partir de les 6 de la tarda i s’allargaran fins la nit.

A les 18.15 hores donaran inici les activitats amb un espectacle infantil anomenat ‘Les Nòmades’ a càrrec d’Actua Produccions. Es tracta d’una cercavila amb elements gegants que sortirà des de la plaça del Monestir i farà un recorregut per la plaça i l’Avinguda Juli Garreta, per tornar de nou a la plaça.

A partir de les 19.00 començarà la música amb actuacions de la Coral Cypsella, el Cor de la Capella Musical de la Porta Ferrada i l‘Orquestra Simfònica de l‘Escola de Música de la nostra ciutat. Els concerts tindran lloc en diversos espais de la plaça. A les 20.00 hores tindrà lloc una missa a la parròquia del Monestir.

A partir de les 20.30 hores, s’iniciarà un espectacle de fum, foc i pirotècnia que es farà des de la Torre del Fum del Monestir. També hi haurà una encesa massiva de bengales.

Seguidament començaran les propostes sardanistes i de la Colla Gegantera Ganxona. Hi haurà un ball de cavallets i gegants que estarà acompanyat per la Cobla Ciutat de Girona. També hi haurà una ballada de sardanes.

El consistori recorda que durant l’activitat infantil de la cercavila, el trànsit per l’Avinguda Juli Garreta es tancarà durant uns 30 minuts mentre la comitiva s’acosta al Passeig del Mar.

El més llegit

I després