I després

Escorcoll en una operació internacional contra el narcotràfic

Compartiu aquesta història

La Policia Nacional, en col·laboració amb la Policia francesa, ha desmantellat una xarxa assentada a Espanya i al país veí dedicada al tràfic de drogues a gran escala i que es proveïa de les partides que robava a altres grups de narcotraficants, ha informat el Cos Nacional de Policia.

En una operació simultània als dos països, la Policia ha detingut quatre persones a Espanya i ha realitzat sis registres domiciliaris, alguns d’ells a Sant Feliu de Guíxols, Calonge (Baix Empordà) i Figueres (Alt Empordà), en què ha confiscat divers material “parapolicial”, com grillons o manilles, utilitzats en els assalts als altres ‘narcos’.

En total han confiscat quatre pilots per llançar ràfegues de color blau, sistemes discrets de transmissió, una armilla antibales, una pistola simulada i una altra d’aire comprimit, diversos telèfons mòbils i diverses quantitats de droga.

El gruix de l’organització estava establerta a França, encara que comptava amb ramificacions a diverses comunitats autònomes espanyoles.

La Policia ha practicat registres a domicilis de Conil de la Frontera (Cadis), Bétera (València), Benalmádena (Màlaga) i Sant Feliu de Guíxols, Calonge i Figueres.

En l’operació han participat investigadors de les UDICO de Sevilla, Màlaga i València, i agents de les Comissaries de Sant Feliu de Guíxols i Figueres. (EFE)

El més llegit

I després