I després

Escombraries, concert, postulació, conferència i travessies

Compartiu aquesta història

Les bosses de brossa i els contenidors

L’àrea de Serveis Públics de l’Ajuntament de Sant Feliu envia un comunicat a través del qual demana la col·laboració ciutadana per tal de mantenir els carrers el més nets possibles mentre duri la vaga dels treballadors de CESPA.
És per això que es fa una crida en el sentit que si bé moltes vegades hi ha bosses d’escombraries al costat dels contenidors, també en moltes ocasions, a través dels serveis mínims, s’ha fet el buidatge dels mateixos.
És per això que es prega que abans de deixar la bossa a la pila del terra, es miri si el contenidor està buit per tal de dipositar les bosses a l’interior.

 

L’Edgar i en Sé tornen al barri aquest dissabte

El cantautor Sé i l’Edgar Sanz actuaran novament a la plaça de la estació en aquesta cita anual que patrocina l’Associació de VeÍns de Tueda on la majoria del repertori està inspirat en el barri i on, any darrera any, han anat comprovant l’evolució de l’Edgar.
Altres concerts gratuïts destacats del cantautor a Sant Feliu aquesta temporada són:
Cançons de Mar al Far de l’Escullera. dissabte 11d’agost a les 22 h, al far del port amb el grup La Taverna i el cantautor Sé.
Sant Feliu arran de mar (audiovisual), dimarts 14 d’agost a les 22 h, als Jardins Juli Garreta
Cançó de Taverna al mercat, dissabte 18 d’agost a les 22 h, a la Plaça del Mercat

 

Postulació contra el càncer aquest cap de setmana

La Junta local de l’Assosiació-Catalunya Contra el Càncer recorda a les persones voluntàries que vénen col·laborant cada any a la recapta d’ajuts, contra el flagell de la malaltia, igualment a les que tinguin voluntat d’aportar-hi el seu ajut, que aquest any serà els dies 28 i 29-de juliol (dissabte i diumenge).Esperem la bona resposta del veïns i dels visitants sigui la continuació del suport que any rere any ha vingut obtenint la recapta a la nostre Ciutat. La Junta Local – d’AECC.


Divendres, conferència sobre astronomia nàutica al Museu

Aquest divendres, 27 de juliol, a les 19.30 h. a la sala d’actes del Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols, conferència sobre “Astronomia nàutica” a càrrec de Manuel Lobera, capità de la Marina Mercant i director de l’Escola Nàutica Sant Feliu, i de Roser Grau, catedràtica de Matemàtiques

 

Interrupció temporal del Servei de préstec interbibliotecari

Des del 25 de juliol i fins al 3 de setembre, totes les biblioteques públiques catalanes tindran tancat el seu servei de préstec interbibliotecari: això vol dir que durant aquestes setmanes no es podrà demanar documents (llibres, DVDs, CDs,…) d’altres biblioteques.

Recordeu, però, que la Biblioteca de Sant Feliu de Guíxols us ofereix un fons de més de 53.000 documents (consulteu el nostre catàleg). A més a més, la proximitat física de les Biblioteques de la Vall d’Aro (Santa Cristina i Castell-Platja d’Aro) facilita que us hi pugueu desplaçar i gaudir, també, dels seus fons.

Així mateix, no oblideu consultar la nostra Guia de novetats, per estar al dia de les novetats d’estiu a la Biblioteca.

Travessies d’agost de l’Aquàtic Club Xaloc

Dia 19 d´agost: 39 Travessia de Sant Feliu de Guíxols, 1100 mts es la travessia del port per majors de 14 anys. Les inscripcions son a la pagina web del club www.clubaquaticxaloc.com/web2012 Els dorsals es recolliran de 8 a 9’30h. del matí. La sortida es a les 10’30h.
Dia 19 d´agost: Travessia Popular, 400mts. Esta adreçada a tothom que vulgui i no hi edat. La sortida es a les 12h. Inscripcions a la pagina web del club www.clubaquaticxaloc.com/web2012.
Dia 26 d´agost: Travessia Volta del Serra, sortida 9h. Travessia de natació per relleus, distancia 7000mts. (caiac-swim) Inscripcions a la pagina web del club www.clubaquaticxaloc.com/web2012

El més llegit

I després