I després

ES TANCA EL CINQUANTENARI DE L’IES

Compartiu aquesta història

Que un centre d’ensenyament mitjà compleixi 50 anys és una celebració d’honor. Així es va notar en l’acte central de l’Institut Sant Elm, celebrat al Teatre Auditori Narcís Masferrer i amb la presència d’alumnes, exalumnes, professors, directors, autoritats i un públic entre nostàlgic i orgullós del seu pas per l’institut.
La celebració -que havia de ser curta- es va allargar perquè tothom feia ús de la motxilla de records per anar ampliant un debat-tertúlia, comandat pel periodista Jordi Sunyer, i enriquint les aportacions.
Els doctors Josep Maria Terricabras i Lluís Pallí van ser els primers en obrir el torn d’intervencions, i van tractar, especialment Pallí, els anys de l’inici. Terricabras es va fixar més en els anys vuitanta. El professor, i nombroses vegades director, José Luis Mayo va recordar moments viscuts, anècdotes i altres històries del centre. Per últim, Àngela Ribas va fer la seva pinzellada amb l’època més recent.
Alumnes del centre van fer diferents interpretacions, des de música a coreografies, per arrodonir la jornada. El director, Francesc Sànchez, l’alcalde, Joan Alfons Albó i l’inspector dels Serveis Territorials a Girona, Joaquim Formiga, van tancar els parlaments institucionals elogiant la bona tasca d’aquest centre educatiu, que junt amb l’altre de Sant Feliu, esdevenen referents de la demarcació de Girona.

El més llegit

I després