I després

Es restaura un altre molí i es col·loca al parc de l’Avinguda de Catalunya de SFG

Compartiu aquesta història

Des de fa uns dies un molí de vent presideix el parc que ha esdevingut de la vella pedrera de l’avinguda de Catalunya de Sant Feliu.

Aquest espai adaptat per a persones de totes les edats i aprofitat al màxim per a estones de lleure dels veïns compta amb aquest element identificador de l’Associació de Veíns Molí de Vent formada per ciutadans de la zona que han estat els que varen demanar a l’Ajuntament un molí a partir de la col·locació fa uns mesos del vell molí del Lotus Parc, fabricat per la família Pernal i recuperat, entre altres, per l’empresa Vega del carrer Aden.

En uns magatzems de l’Ajuntament es va trobar l’eix i les pales d’un altre vell molí, de procedència desconeguda, i a partir d’aquests elements es va restaurar i refer la resta. El peu i la base és totalment nova i, una altra vegada de forma altruista, l’empresa Vega l’ha recuperat i els alumnes de la Casa d’Oficis les Gavarres l’han afixat en aquest espai en el que fa poques setmanes també es varen instal·lar les xarxes metàl·liques de protecció per evitar desprendiments, com també es va fer a la plaça Marsillach del carrer Castell d’Aro.

El més llegit

I després