Últimes hores realment frenètiques per poder assimilar, ordenar i digerir tota la informació que s’ha generat a les redaccions des de diferents fronts amb un element comú com és l’afer de la contractació del gestor turístic de l’Ajuntament, Albert Moré.
Declaracions del vicealcalde avançant aquesta qüestió al Diari de Girona, declaracions del gestor a Ràdio Sant Feliu rebatent aquestes declaracions, una nota posterior de l’Ajuntament i, per rematar-ho, un titular i notícia contundents com que “La Guàrdia Civil investiga si es fan contractes amanyats a Sant Feliu de Guíxols”, publicat pel diari El Punt Avui aquest dimecres, han desembocat en l’encàrrec de l’Equip de Govern als seus serveis jurídics per a la rescissió del contracte entre les parts (Ajuntament-Albert Moré).
A més de les declaracions de Moré a la nostra emissora publicades ahir, el gestor va afegir que ell tenia un contracte d’un any i que no pensava renunciar als acords econòmics que es derivaven del mateix. Per tant caldrà veure com es resol aquesta qüestió.
A les portes del Ple Municipal d’aquest dijous, el matí d’aquest dimecres el grup municipal d’ICV EUiA feia pública una nota on plantejava les seves intencions respecte al Ple.
També arribava una nota de l’equip de govern en la qual es valoraven les notícies aparegudes als mitjans, les ordres traslladades als seus equips jurídics, la feina realitzada pel gestor, les raons per a la resolució contractual i un tram final on s’interpreta el comportament dels grups opositors, amb unes eleccions municipals a la vista, fent incidència especial en el comportament de Tots per Sant Feliu.
Com apuntàvem anteriorment, el titular i la notícia del diari El Punt Avui d’aquest dimecres no ha deixat indiferent a ningú i tot seguit us adjuntem tres arxius amb els continguts sencers, com publicàvem ahir, per tal de disposar de tota la informació que està generant aquest cas que, possiblement, tindrà el seu apartat en algun dels punts del Ple Ordinari del mes d’agost que se celebra aquest dijous a les 9 del vespre:
Premeu sobre els arxius si els voleu consultar:

EQUIP DE GOVERN_                                ICV-EUiA_                              EL PUNT AVUI_ (1)