I després

Es renova per dos anys el manteniment de jardins de SFG a càrrec de Tramuntana

Compartiu aquesta història

Joan Català, president del Consell Comarcal de Baix Emporda ( alcalde de Bagur) i l’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Joan Alfons Albó, es varen reunir per signar el conveni que prorrogarà el servei dels nois i noies del Tramuntana en les tasques que des de fa anys realitzen a la Ciutat.

Joan Català declarava a Ràdio Sant Feliu que és un conveni, entre l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i el Consell Comarcal del Baix Empordà, pels dos propers anys, que donarà continuïtat a aquesta tasca de manteniments de jardins i zones verdes de Sant Feliu que porten a terme nou persones discapacitades del Tramuntana, Centre Ocupacional i Especial de Treball.

Per la seva banda, Joan Alfons Albó ens comentava que tot i que s’ha hagut d’ajustar l’aportació respecte a passat exercicis, però el que és el Centre Tramuntana no el podem contemplar només des de l’òptica d’una simple empresa de jardineria sinó que té un valor afegit perquè als nois i noies que hi treballen també s’hi fan altres accions des del seu centre en funció de les seves discapacitats.

Albó destacava que aquest no és un conveni només en clau econòmica i que, malgrat el context econòmic en el qual ens trobem, s’ha anat millorant d’una manera significativa i això ha permès facilitar la integració d’ aquestes persones a la societat.

L’alcalde va agrair l’esforç del Consell Comarcal, pel fet d’entendre que s’havien d’ajustar, atès que els recursos actuals són menors que els del passat exercici tot i que es pagaran a la ratlla de 219.000 euros anuals.

El més llegit

I després