I després

Es presenten les novetats del MIC-2011 de futbol base de la primavera

Compartiu aquesta història

L’organització del torneig internacional de futbol base MIC – Mediterranean International Cup ampliarà el nombre d’equips participants en l’11a edició de la competició. El torneig, que se celebrarà del 20 al 24 d’abril a 16 poblacions i 17 camps de futbol de la Costa Brava (entre ells Sant Feliu de Guíxols), estrenarà categoria amb la incorporació a la competició d’equips alevins de futbol 7. El MIC tornarà a comptar amb la participació d’equips internacionals i nacionals que s’enfrontaran en el principal torneig de futbol base, pel qual ja estan obertes les inscripcions i queden les últimes places en les diferents categories.
Amb els canvis de reglamentació de la categoria aleví, l’organització del MIC ha decidit mantenir la competició de futbol 11, però incorporar també a l’11a edició del torneig una nova categoria per a equips alevins de futbol 7. Inicialment, a cadascuna de les dues modalitats d’aquesta categoria, s’hi preveu la participació de 32 equips i això permetrà obrir la participació al torneig a més equips.
Per a totes les categories del torneig (aleví, infantil, cadet i juvenil), estan obertes les inscripcions, encara que en la majoria queden ja poques places.
Entre altres equips, ja han confirmat la seva participació les seleccions de Brasil, Qatar i Mèxic, el FC Barcelona, el RCD Espanyol, el Real Madrid CF o l’Inter de Milà. En total, es preveu la participació de prop de 200 equips, superant els 172 de la darrera edició.

El més llegit

I després