I després

Es presenta el MIC a la Diputació

Compartiu aquesta història

Realitzada la presentació del MIC (Mediterranean International Cup) a la Diputació de Girona del qual el president, Joan Giraut va assegurar que “ és el millor torneig de futbol base del món, però és també una eina de promoció important de la Costa Brava”. El torneig, que se celebrarà del 27 al 31 de març a 19 poblacions de la Costa Brava, entre elles Sant Feliu, comptarà amb més de 200 equips procedents de 36 països.
La 13a edició del torneig, amplia de nou el número de participants i en aquesta edició, creixen els equips en categoria infantil, que passen dels 64 de l’any passat als 68 d’aquesta edició; en categoria aleví futbol-7, que seran ara 36, davant els 32 de l’any passat i en juvenil on aquest any participaran 32 equips i la passada edició, ho varen fer 28. Tant la categoria infantil com l’aleví futbol-7 ja van augmentar l’any passat el número d’equips participants. En cadet i aleví futbol-11 es manté el mateix número d’equips que en la darrera edició.
Dels equips participants, destaca també l’elevada presència de clubs internacionals, el que continua reforçant la vocació internacional del torneig, segons ha destacat el seu director Juanjo Rovira. Hi haurà equips de Finlàndia, Rússia, Anglaterra, Alemanya, Haití i Austràlia, entre altres. Entre els clubs participants d’aquesta edició, destaca la presència del FC Barcelona, RCD Espanyol, el Real Madrid CF, Manchester United, Liverpool FC, l’Inter de Milà, l’Ajax d’Amsterdam, el Werder Bremen, Porto FC, l’Athletic Club de Bilbao, Sevilla CF i el Màlaga CF, a més de la selecció de Brasil, entre altres.
El torneig es disputarà a Lloret de Mar, Tossa de Mar, Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Coloma de Farners, Hostalric, Cassà de la Selva, Platja d’Aro, Sils, Mont-ras, Santa Cristina d’Aro, Begur, Torroella de Montgrí-L’Estartit, L’Escala, Llagostera, Calonge, La Bisbal d’Empordà, Palafrugell i Vidreres. Seran 19 seus i 24 terrenys de joc.
En els 5 dies del torneig, se celebraran prop de 600 partits de futbol i el MIC comptarà amb més de 5.000 participants acreditats i es preveuen més de 200.000 espectadors que seguiran els encontres en directe. L’organització del MIC, formada per prop de 200 persones, calcula que el torneig suposa un impacte econòmic aproximat als 2.000.000€.

El més llegit

I després