I després

ES PRESENTA EL CANDIDAT DEL PPC A SFG

Compartiu aquesta història

Aviat es podrà conèixer la totalitat de la candidatura del Partit Popular de Catalunya en les Eleccions Municipals del 24 de maig, mentrestant ha avançat ja la figura del seu candidat, Abraham Albert Rodríguez, un guixolenc de 46 anys, treballador del sector turístic que debuta en l’àmbit polític.
De la seva llista destaca que la conformen “ciutadans i ciutadanes normals, moltes d’elles provinents del teixit associatiu, persones que defensen els valors, els principis, la honestedat, disposats a treballar per aconseguir treball, prosperitat i un futur més esperançador per a les noves generacions”.
Quant a la llista destaca que és una continuació de la presentada l’any 2011, candidatura que es va confegir amb il•lusió i que espera que torni a oferir la possibilitat de plantejar les inquietuds dels seus representats així com els de la resta de conciutadans a través de la seva representació.
Considera que el turisme ha de ser el principal actiu de generació de riquesa a la ciutat i que cal potenciar-lo per tal d’esdevenir un destí de qualitat, atesas les seves potencialitats.
A hores d’ara estan treballant per definir les prioritats del seu programa i anuncia que aviat presentaran públicament els membres de la seva candidatura.

El més llegit

I després