I després

Es presenta el canal de bany de SFG

Compartiu aquesta història

Aquest dimarts l’alcalde de Sant Feliu, Joan Alfons Albó, les regidores d’Esports i de Promoció de Ciutat, Magda Lupiáñez i Pilar Giró, a més de Jordi González, coordinador de la Triatló i membre de l’Aquàtic Club Xaloc, varen presentar el canal de bany que va des de la platja de Can Rius fins la Cala del Vigatà passant pel passadís d’El Freu.
Per a l’ocasió, un grup de nedadors del Xaloc varen realitzar el trajecte mentre els periodistes enregistraven les seves evolucions a bordo d’un vaixell tripulat pel propi alcalde al temps que Lupiáñez, per la banda de l’Ajuntament i González, per la del Xaloc, es congratulaven de fer realitat aquesta proposta del club aquàtic tramitada per l’Ajuntament i que, amb el temps, es podria ampliar fins la platja de Canyerets (Canyet), itinerari que, precisament, es farà en una prova programada per aquest cap de setmana.
El canal abalisat té una llargada de 2.000 metres per trajecte i cal anar equipat amb un vestit de neoprè, una boia de senyalització i un casquet de bany de colors vius. També cal ser experimentat atès que l’estat de la mar varia entre el primer i la zona d’El Freu, la llosa de S’Adolitx i la Cala del Vigatà. Es destaca que hi ha diverses sortides durant el trajecte per aquelles persones que desitgin, per qualsevol raó, sortir de l’aigua.
González comentava que “no només és una bona oferta pels nedadors sinó per a la promoció turístico-esportiva de la Ciutat atès que el paisatge que es pot contemplar des de l’aigua és impressionant i únic”.
En el trajecte es va comentar que calia rematar les senyalitzacions que estaran presidides per un cartell amb una dotzena de consells per a la seva utilització.

CANAL FALDILLA

 

CANAL FALDILLA 2

El més llegit

I després