La 14a edició del Torneig Internacional de Futbol Base MIC – Mediterranean International Cup,  mantindrà el fort component internacional de la competició. Equips de prestigi com el FC Barcelona, el Real Madrid CF, el Manchester United, l’Ajax d’Amsterdam, el RCD Espanyol, l’Athletic Club, el FC Porto, el Liverpool FC, l’Inter de Milà i les seleccions nacionals de Brasil i Qatar, entre altres, ja han confirmat la seva participació al torneig, que se celebrarà del 15 al 20 d’abril a diferents poblacions de la Costa Brava, entre elles, Sant Feliu de Guíxols.
L’organització del MIC treballa en la propera edició que, com en els darrers anys, es preveu que torni a comptar amb la participació de més de 200 equips procedents d’arreu del món. L’any passat van estar representades al torneig 36 nacionalitats. Com a novetat, respecte a l’edició anterior, participaran al MIC equips procedents de Dubai (Al Ahli), Dinamarca (Hërfolge BK), Egipte (Stryx Sport) i les Antilles franceses (Guadeloupe).
Equips de prestigi a nivell mundial, equips modestos de lligues de tot el món i equips gironins i catalans competiran de nou en aquesta 14a edició del MIC. Als terrenys de joc s’evidenciarà un any més l’essència del MIC: unir equips modestos amb altres de més reconeguts i procedents de qualsevol punt del món.
La 14a edició del MIC se celebrarà per a les categories aleví futbol-7 i futbol-11, infantil, cadet i juvenil i la categoria Integra, que es va incorporar l’any passat i que està dirigida a persones amb discapacitat.
Durant la darrera edició durant la celebració del torneig es van disputar prop de 600 partits de futbol. El MIC va comptar amb més de 5.000 participants acreditats i més de 200.000 espectadors van seguir els partits en directe.
Per les anteriors edicions hi han passat jugadors que actualment centren el panorama futbolístic internacional. És el cas de Leo Messi, Neymar Jr, Gerard Piqué, Cesc Fàbregas, Sergi Busquets, Marc Bartra, Sergi Roberto i Jordi Alba, del FC Barcelona; de Marcelo Vieira, del Real Madrid CF, de Lucas Leiva, del Liverpool FC; Víctor Álvarez, del RCD Espanyol; Lucas Moura, del Paris Saint Germain; i de Juan Mata i Adryan Tavares, recentment incorporats al Manchester United i al Cagliari italià, respectivament.
Els representants de Sant Feliu seran l’Escola de Futbol per als quals l’Ajuntament ja ha confirmat que es farà càrrec del cost de les inscripcions dels jugadors ganxons.