I després

Es crea la Comissió Esportiva al Punt Jove a Sant Feliu

Des del Punt Jove de Sant Feliu de Guíxols s’ha creat la Comissió Esportiva, que està formada per un grup de joves de 12 a 15 anys.

Compartiu aquesta història

Des del Punt Jove de Sant Feliu de Guíxols s’ha creat la Comissió Esportiva, que està formada per un grup de joves de 12 a 15 anys. És una iniciativa amb l’objectiu de fomentar un estil de vida actiu entre els i les joves per mitjà de l’organització d’activitats esportives en diferents espais de la ciutat.

Cada mes es porta a terme una reunió prèvia amb la Comissió de Joves, on s’escull el tipus d’activitat que es vol fer, de quina forma es preveu la seva execució i el lloc on es farà. La idea és fer una activitat al mes. Properament està previst fer una gimcana pel municipi, una cursa ciclista, handbol, un torneig de futbol, entre d’altres iniciatives.

Tot i que la Comissió Esportiva fa poc que s’ha creat, està oberta a escoltar les propostes del col·lectiu juvenil i fer-los participar als propers esdeveniments, a més de poder gaudir de noves experiències.

Un dels reptes del Punt Jove de Sant Feliu és recollir les demandes i propostes de les persones joves i acompanyar-les en el camí perquè aquestes es facin realitat. Aquesta comissió n’és un exemple.

Accediu als perfils de xarxes socials del Punt Jove fent clic a:

Facebook
Instagram

El més llegit

I després