I després

ERC valora diversos punts del passat Ple Municipal

Esquerra Republicana de Catalunya va presentar una proposta al Ple Municipal Ordinari del mes de gener “per no aplicar la pujada de l’IBI del 3,92% que es va aprovar el Ple d’octubre on es van debatre les ordenances”, segons explica la formació encapçalada per Sílvia Romero.

Compartiu aquesta història

Esquerra Republicana de Catalunya va presentar una proposta al Ple Municipal Ordinari del mes de gener “per no aplicar la pujada de l’IBI del 3,92% que es va aprovar el Ple d’octubre on es van debatre les ordenances”, segons explica la formació encapçalada per Sílvia Romero. La votació no va prosperar, amb el vots en contra de l’equip de govern i a favor, de l’oposició.

Pel grup municipal, “en aquell moment ni a la Comissió Informativa ni al Ple, l’equip de Govern va explicar que proposava la pujada després d’haver sol·licitat a l’Estat la revisió dels valors cadastrals de les finques de la ciutat que pujarà un 3%”.

El grup afirma que “som conscients que per donar servei l’Ajuntament necessita els ingressos provinents d’aquesta taxa, però seguim creient que no és necessari fer-ho tot en un any, com han fet la majoria d’ajuntaments dels nostres voltants”, comentant que “seguim pensant que el govern no ha actuat amb transparència i no ha explicat perquè va ocultar aquesta informació als ciutadans”.

Sobre les dues mocions que feien referència al rebuig de les sentències de la JEC presentades, una conjuntament per ERC, TXSF, JXC i MÉS i l’altra, per GdC, aquestes van ser aprovades. Esquerra també en fa una valoració. Teniu accés al seu escrit complet si feu clic aquí aquí.

 

 

El més llegit

I després