I després

ERC proposa en Ple Municipal construir una zona d’accés al carrer Guardiola

El punt, que no es va aprovar, va comptar amb els vots a favor de l'oposició i en contra, del govern

Compartiu aquesta història

ERC Guíxols va portar al ple municipal celebrat aquest dimarts 29 d’agost una proposta per encarregar un projecte tècnic per l’accés al carrer Guardiola des de la carretera de Sant Pol per “donar solució a un dels punts més conflictius a la ciutat pel que fa a la mobilitat i la convivència entre vehicles i vianants”.

El punt finalment no va ser aprovat, amb els vots a favor dels partits de l’oposició i en contra de l’equip de govern. La regidora del partit, Sílvia Romero, explica quines són les accions que prendrien en aquest espai.

Esquerra explica que “malgrat que l’Ajuntament ha plantejat alternatives”, com per exemple l’ús d’un pas de vianants que es troba ubicat més amunt de la carretera, “des del nostre grup creiem que aquestes no donen solució definitiva al problema”.

Durant la sessió plenària, el regidor de Vialitat, David Oliveras, explicava que actualment a Sant Feliu no hi ha cap punt d’alta sinistralitat a la ciutat i que un projecte d’aquest tipus no és de caràcter urgent, tot i que el tenen “molt present”.

Esquerra també explica que durant el ple es varen citar un llistat de carrers als quals cal actuar-hi “però sense tenir en compte la densitat del trànsit”, ja que els que es varen mencionar “no tenen ni de bon tros la quantitat de vehicles circulant que té aquest tram de l’avinguda de Sant Pol”.

El més llegit

I després