I després

ERC presenta aquest dissabte la llista electoral a la rambla Vidal

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte, 7 de maig, a les 12 del migdia, a la confluència de la rambla Vidal i el passeig del Mar de Sant Feliu, es farà la presentació oficial de les 21 persones que conformen la candidatura amb la qual Esquerra Republicana de Catalunya (Esquerra-Guíxols) es presenta a les eleccions municipals del 22 de maig.

Un equip format per homes i dones de diverses edats que el candidat a l’alcaldia, Jordi Vilà, anirà presentant un per un i als qui vol donar protagonisme en els parlaments.

Es preveu comptar amb la presència Miquel Sellarès (2on suplent), que dóna suport a la llista amb la seva presència testimonial.

Hi intervindran Joan Vera, Georgina Linares, Albert Polo (JERC), Anna Buxó i, entre altres, l’anterior candidat, director de la Casa Irla i membre testimonial (21) de la llista, Joan Casamitjana.

Jordi Vilà destaca “la tasca que estan fent tots els membres de la candidatura a través de les entitats cíviques del municipi, la qual cosa garanteix el seu lligam amb el projecte d’ERC que es nodreix de persones vinculades al teixit associatiu de la ciutat sense cap excepció”.

El més llegit

I després