I després

ERC OBRE CAMPANYA AMB UN VIDEO

Compartiu aquesta història

Amb el títol “Avancem per l’esquerra!”, lema electoral de la formació D’ERC, els ganxons republicans han optat per un vídeo animat com a principal vídeo de la campanya electoral.
El vídeo es presentarà aquest divendres, 8 de maig a les 20’00h al Casino Guixolenc i poc després ja es podrà veure al canal Youtube d’ERC Guíxols. El vídeo representarà una cursa automobilística i, alhora, electoral entre els diferents partits ganxons.
L’acte també servirà per explicar la campanya que desplegararan en aquestes eleccions i comptarà amb les intervencions de Neus Patón, Martí Viñals i Jordi Vilà, integrants de la llista republicana. Presentarà Maria Conchillo, també membre de la llista,. Viñals, com a membre de l’Equip de Campanya ha comentat que “hem volgut ser un xic agosarats amb el vídeo per no fer el clàssic espot electoral que molta gent ja s’espera. La possibilitat de fer-lo animat ens va agradar i pensem que responia a aquesta idea”. Sobre el vídeo, Vilà afegeix “enguany hem volgut apostar pel vídeo i aquest no és el primer que fem. Hem editat 3 vídeos més amb els títols “Som d’Esquerres”, “Som Republicans” i “Som Catalans” on hem volgut expressar els valors que representem”.

El més llegit

I després