I després

ERC Guíxols es suma a la campanya de l’AMI per a “renovar el compromís amb la República Catalana”

Esquerra Republicana Guíxols s’ha adherit a la campanya Regidors per la República de l’Associació de Municipis per la Independència —AMI—.

Compartiu aquesta història

Esquerra Republicana Guíxols s’ha adherit a la campanya Regidors per la República de l’Associació de Municipis per la Independència —AMI—. El seu objectiu és “renovar a nivell nacional el compromís amb la República Catalana, ja adquirit pels regidors d’ERC Guíxols en la presa de possessió com a electes locals l’any 2015” i que està “basada en els valors de la proximitat, l’equilibri social i territorial, la prosperitat econòmica, la llibertat de pensament polític i la reclamació dels drets i les llibertats fonamentals”.

L’alcaldable per a Sant Feliu, Sílvia Romero, ha comentat que “aquesta és una continuació de la bona tasca que des d’Esquerra Republicana Guíxols s’ha fet en el procés d’independència que estem vivint”.
El president de la secció local d’ERC a la Ciutat, Carles Benguerel, ha comentat que el seu partit segueix amb la tasca de “continuar picant pedra per assolir una societat millor” i que “ens cal una eina com la d’una República Catalana al servei de les persones”, a més de que “no desistirem d’explicar aquest missatge on calgui, quan calgui i a qui calgui”.

El més llegit

I després