I després

ERC Guíxols commemora l’1 de maig / Concert a La Goleta

Compartiu aquesta història

El passat dimarts 1 de maig, dia del treballador la Secció Local d’Esquerra Republicana de Catalunya a Sant Feliu de Guíxols va dur a terme una vermut popular i una xerrada a la Plaça Salvador Espriu sota el títol “Retallades: Excusa o necessitat”.

El parlament, a càrrec del ganxó Carles Benguerel, militant d’ERC, membre del CNJC i del sindicat Intersindical-CSC va destacar que “les retallades està duent a terme el govern no son necessàries si no ideològiques on no s’han defensat a les classes popular”, i va afegir que “un triomf de la dreta ha estat fer creure als autònoms que no son treballadors si no empresaris, i que gaudirien de les mateixes facilitats que les grans empreses, cosa que és mentida ja que actualment quan un autònom va a demanar crèdit als bancs per poder tirar endavant el seu negoci, no el tracten igual que una gran empresa”

L’1 de maig en l’actualitat és més important que mai, i ha de servir perquè els treballadors i les treballadores surtin al carrer contra aquesta reforma laboral imposada. Quan semblava que l’assoliment de determinats drets ja eren irreversibles, el PP ha demostrat que no amb aquesta reforma laboral’.

ERC considera que no ens podem permetre que es retallin els drets socials i laborals i mostra el seu rebuig davant dels que pretenen aprofitar aquesta crisi per fer reformes estructurals contra la classe treballadora.

A l’enllaç que teniu a continuació podeu veure el video del parlament realitzat per Carles Benguerel: http://youtu.be/YAsTQf3Gkmk

 

 

Concert de Fora de lloc a La Goleta dissabte 5 de Maig 23:00h Entrada Gratuïta

Fora de Lloc sorgeix entre muntanyes a la Conca de Barberà, en un Montblanc medieval on a vegades les fades surten dels contes, i les princeses viuen en castells.

Junts intenten tirar endavant aquest projecte amb moltes ganes, il·lusió i energia, amb la intenció de transmetre a tothom el que senten al interpretar les seves cançons. “Perquè qualsevol cosa que no sigui normal pot dir-se Fora de Lloc”

Després de la seva primera etapa, els Fora de Lloc tornen als escenaris amb més força que mai. En Sergi (veu i saxofon), en Gerard (guitarra i veus), en Marc (guitarra i violí), en David (teclat), en Ferran (baix i veus) i l’Albert (bateria) són uns músics incombustibles que ho donen tot en cada concert. http://www.myspace.com/fdlloc

El més llegit

I després