I després

Entrega de premis del 37è Concurs Bíblic de Catalunya i del Concurs d’Educació Vial de l’escola Cor de Maria Sant-Josep

Compartiu aquesta història

El passat dijous dia 17 de novembre a les 17’30h es va fer l’entrega de premis del 37è Concurs Bíblic de Catalunya i del Concurs d’Educació Vial Bisbe Francesc, al Teatre Municipal de la nostra ciutat.

Hi van assistir alumnes de l’escola Cor de Maria Sant -Josep des d’Infantil fins a de l’ESO, passant per l’etapa de Primària.

Els encarregats de fer l’entrega dels premis als nens i nenes de l’escola han estat Carles Motas alcalde de la nostra ciutat, Cristina Carrión directora de l’escola, Santiago Torregrossa Madueño, Delegat Episcopal de la Pastoral de la carretera del Bisbat de Girona, Susanna Poch Cap del servei català de trànsit de Girona, Petri Espada de l’Associació de víctimes d’accidents de trànsit STOP ACCIDENTS de Barcelona i Esteve Rifà col·laborador de la Pastoral de la Carretera de Barcelona.

Va ser un acte festiu on tots els alumnes van estar acompanyats per les seves respectives famílies.

El Concurs Bíblic de Catalunya és un concurs molt antic que es porta a terme a totes les escoles d’arreu del territori, que ja està a la seva edició trenta-set i que ajuda a estimular als nois i noies de les escoles i catequesi de Catalunya perquè coneguin Déu a través de les ensenyances de la Bíblia. Està format per diferents categories, on hi poden participar alumnes des dels cinc anys fins a alumnes d’ensenyances post-obligatòries. El Concurs Bíblic inicial està pensat per nens i nenes de 5 a 7 anys, el Concurs Bíblic Bàsic per alumnes de 8 a 13 anys i al Concurs Bíblic de dibuix hi poden participar a partir dels 8 anys. Així mateix, el Concurs Bíblic Informàtic està pensat per alumnes de totes les edats .

Així mateix i coincidint amb la setmana que es celebra el Dia Mundial en record de les víctimes d’accidents de trànsit, es va fer també el lliurament de premis del Concurs d’educació vial Bisbe Francesc, organitzat per la Delegació episcopal de la Pastoral de Trànsit del Bisbat de Girona. Aquest té l’objectiu de conscienciar la població davant d’aquests tipus d’accidents i de reunir, donar caliu, escoltar i acompanyar a totes les persones que n’han patit així com tots aquells que han perdut els seus éssers estimats.

Per tal de contribuir a aquesta conscienciació, la Delegació espiscopal del Trànsit del Bisbat de Girona cada curs convoca aquest concurs, que va adreçat als estudiants de diferents nivells educatius i que premia treballs relacionats amb el món de la mobilitat. La temàtica d’aquesta edició era “EN POSITIU, per arribar als Zero accidents de trànsit” i hi havia dues categories de participació (infantil i juvenil), amb tres destacats premis per a cadascuna d’elles.

 

 

El més llegit

I després