I després

Entitats i ciutadania participen en el Pla de Salut i Benestar

El passat dia 3 de juny, el Pla de Salut i Benestar va organitzar una sessió de debat amb la participació d’una quarantena d'entitats i persones de Sant Feliu de Guíxols per tal de recollir el seu parer sobre els factors que influeixen en la seva salut i benestar.

Compartiu aquesta història

El passat dia 3 de juny, el Pla de Salut i Benestar va organitzar una sessió de debat amb la participació d’una quarantena d’entitats i persones de Sant Feliu de Guíxols per tal de recollir el seu parer sobre els factors que influeixen en la seva salut i benestar.

L’acte va estar presidit per la regidora de Salut, Laura Serrano, i coordinat per professionals de Dipsalut, de la Càtedra de Promoció de la Salut de la Universitat de Girona i de l’Ajuntament.
En la sessió es va recollir el punt de vista de persones i associacions esportives, culturals, d’ajuda mútua o representatives de certs col·lectius, com ara les associacions de veïns o de gent gran de la ciutat.

Els participants van debatre com factors tant diversos com els estils de vida, els factors socials i econòmics, el medi i l’entorn o el desenvolupament personal, afecten a l’estat de salut de les persones del municipi.
Aquesta sessió es complementa amb altres grups de discussió similars amb professionals experts en diferents àrees.

L’anàlisi de la informació recollida en totes les sessions, conjuntament amb dades sociodemogràfiques i específiques del camp de la salut i el benestar, permetrà conèixer amb cert detall quina és la realitat del municipi. Les conclusions obtingudes serviran per dissenyar les propostes de treball del Pla.

 

El més llegit

I després