I després

En pocs dies es podria posar en funcionament la nova zona de pic-nic de SFG

Compartiu aquesta història

Ja s’ha fet l’anivellament del camp de “futbito” annex a la nova zona de “pi-nic” que l’Ajuntament ha projectat en un lateral de l’esplanada que hi ha entre l’estació de servei BP, d’Adrià Casas, i la Ronda Nord.

Aquest nou espai, neix arrel d’una visita escolar a l’Ajuntament en què es va preguntar a l’alcalde per què a les poblacions dels voltant hi havia aquest tipus de zones d’esbarjo i a Sant Feliu no.

A aquesta demanda s’hi afegien les queixes de persones grans que denunciaven que a les places del municipi no s’hi podia estar tranquil pels cops de pilota que reben dels nens que hi juguen a futbol.

Es va pensar, segons declarava l’alcalde Carles Motas, que es podia fer un dos per un i integrar les dues demandes en un sol espai aprofitant la pineda annexa a aquest espai, posar taules, construir una barbacoa (reciclant part de la de Can Nitus de Castell d’Aro que s’ha desmuntat) i comptant amb aquest espai per jugar a futbol, contemplant també, més amunt, una zona acotada per passejar els gossos.

En el passat Ple Municipal, aquesta decisió fou molt discutida per la regidora d’Esquerra Republicana de Catalunya, Anna Buxó, que va argumentar que quan ella era al govern, havia contemplat en aquest espai un “skate park” pel col·lectiu de joves que practiquen l’esport del mono-patí en algunes places.

Víctor Pascual va contestar que per a aquesta pràctica ja hi ha una zona específica a la confluència del carrer Tarragona amb l’Avinguda d’Europa.

També el regidor d’IC-Verds, Jesús Fernández, va retreure a l’equip de govern que fes seu el projecte de l’Anella Verda de Salut ja que, segons afirmava, això era una idea seva i que fins i tot s’havia fet un estudi econòmic de 150.000 euros. L’alcalde va respondre que, segurament, estaven parlant de projectes diferents ja que la despesa que es contempla és de 10.000 euros i no de 150.000.

El més llegit

I després