Ja han començat les obres de rehabilitació de l’antic Hotel Avenida, situat al carrer Girona, 10-14, un dels edificis que va pertànyer als germans Anlló i que fou adquirit, després que la Generalitat de Catalunya el posés a subhasta, per  Barcelona Renta Corporación Real Estate, SA al preu de 312.664 euros.

La previsió és que pugui obrir al públic amb una qualificació de 4 estrelles i que compti amb un total de 24 habitacions que, segons els nous propietaris, El Racó d’en Garbí SL, s’orientarà a una clientela de la qual ja disposen i que reserven estades més llargues de les habituals en destins tranquils, amb escenaris com els que ofereix Sant Feliu de Guíxols, especialment per a famílies i persones jubilades.

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols va tramitar el Pla de millora urbana per la ordenació de volums que dóna compliment “al previst a l’article 99 de la Normativa Urbanística del POUM de Sant Feliu de Guíxols d’acord amb el que estableix la Modificació Puntual per a la requalificació urbanística de l’herència Anlló” i s’ha optat per la redacció d’un Pla de millora urbana en sòl urbà consolidat per poder concretar i reordenar la composició volumètrica de l’edifici.

L’Hotel Avenida  formava part del lot 1 que va quedar desert en les subhastes. El preu de sortida fou de 312.664,00 euros. Segons la resolució, el 3 d’octubre de 2016 es va rebre oferta de compra de la finca de la primera societat pel mateix preu de sortida.

Recordem que aquesta finca podia tenir tant ús hoteler com residencial, disposa de planta baixa, tres plantes pis i un àtic, a més d’un soterrani.

En les finques dels germans Anlló d’aquest àmbit hi reneixen doncs, diversos establiments hotelers en ple centre de la ciutat, com va és el cas de l’antic Hostal Montserrat (actual Hostal del Chic), el futur Hotel Elke, en construcció, i l’Hotel Regina que també fou adquirit amb el mateix propòsit per una empresa hostalera de Palamós.