Aquest diumenge a les 6 de la tarda ha tingut lloc l’11 Cursa de Pasteres organitzada per la colla Uuhquexungu!! Centenars de persones s’han acostat fins al Passeig de Rius i Calvet per a veure la sortida de les embarcacions.

S’hi han apuntat 266 persones en un total de 29 pasteres. A les 8 del vespre, a l’escenari de davant de l’Ajuntament, s’ha fet l’entrega de premis. A continuació podeu veure imatges de la cursa i també dels premiats.

Centenars de persones s’han acostat fins al Passeig de Rius i Calvet i a l’espigó per veure la sortida de les pasteres que ha tingut lloc al sector de platja de Palm Beach.

 

Diverses embarcacions han acompanyat les pasteres en el seu recorregut que anava des de Palm Beach fins a l’espigó de l’àncora.

 

A la imatge, la primera pastera en arribar a la meta. És de l’Associación María y Juana, en el seu quart any consecutiu d’arribar primers. La temàtica de l’embarcació és el trenet de Sant Feliu.

 

Diverses han estat les temàtiques que han triat els participants per a les disfresses.

 

Al cap de 10 minuts de la sortida, les primeres pasteres ja han arribat a destí.

 

L’espigó s’ha omplert de gent que volia rebre als participants.

 

Els equips s’han mostrat pletòrics en l’arribada a l’espigó, tot i el cansament evident degut a l’esorç d’haver de remar diversos minuts sense descans.

 

La temàtica de les embarcacions ha estat molt variada. Entre elles es trobava un llit d’una coneguda marca sueca de mobles.

 

Els companys de Televisió Costa Brava han entrevistat a tots els participants que arribaven a meta. La presentadora, Laia Campos, ha acabat a l’aigua.

 

A la imatge, els primers premiats, que han aconseguit el guardó “Titànic” perquè l’embarcació se’ls ha enfonsat.

 

El segon premi entregat ha estat pels Gnomos Nocturos, que portaven un llit autèntic, i que han aconseguit el “Premi a la originalitat”.

 

La “Millor disfressa” ha recaigut en el grup d’Els Picarols.

 

El darrer premi entregat ha estat pels guanyadors de l’edició d’enguany, i per quart any consecutiu, l’Associación María y Juana.