I després

Els treballadors de la Brigada Municipal tornen a fer hores després d’haver arribat a un acord amb Pere Ararà

Compartiu aquesta història

El regidor de Recursos Humans de l’Ajuntament i els representants de la Brigada Municipal d’Obres han arribat al final a un punt intermedi en la negociació per les hores extres.
Cap de les dues parts està satisfeta, per una banda el regidor considerava que no s’havien de preveure les hores que s’havien de fer sinó que només les necessàries i els treballadors anaven a la recerca de compensar la pèrdua de poder adquisitiu que han patit en haver-hi una important retallada en les activitats en les que ells podien fer hores extres.
Després de l’acord han redactat i distribuït un comunicat en el que diuen textualment: “Després de les converses mantingudes amb el Regidor de Personal, el senyor Pere Ararà.
S’ha acordat: per, ambdues parts, (Ajuntament i Brigada), la represa de les activitats amb hores extres.
També hi ha el compromís, per part del Sr. Pere Ararà, de que, abans de final del mes d’agost ens donarà resposta sobre el complement que que demanem i que puguin figurar dins dels pressupostos de l’any vinent.
Tanmateix, en resposta a les declaracions del Sr. Alcalde a Ràdio Sant Feliu, que nosaltres no demanem un augment de sou, sinó que degut a la retallada d’hores i activitats d’aquest any se’ns apliqués un complement per compensar la retallada.
Que aquests diners que demanem no suposen cap càrrega per a l’Ajuntament ja que hi ha una bossa de diners (inclosos en el pressupost municipals) per fer aquestes activitats.
I, sí, és veritat que vàrem tenir contactes amb l’ara partit a l’oposició ja que, quan estaven governant, manteníem negociacions sobre les sectorials de la Brigada en el qual aquest era un punt que estàvem tractant.”.
Les declaracions de l’alcalde sobre aquesta qüestió les trobareu en aquest mateix web.

El més llegit

I després