I després

Els set candidats de SFG al debat d’aquest dijous sobre l’aparcament i la mobilitat

Compartiu aquesta història

Aquest dijous, 5 de maig a les 20:00h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit se celebrarà un nou debat electoral temàtic amb els caps de llista de les 7 candidatures que es presenten a les eleccions del 22 de maig de 2011.

L’organització anirà a càrrec dels diaris digitals locals, Infoguíxols i Tribuna Ganxona, recollint una proposta d’IC-Verds EUiA que té la finalitat de debatre i marcar les posicions de cada candidat envers l’emplaçament soterrat i, per extensió, la mobilitat en el municipi. El moderador serà el periodista guixolenc de TV3, Jordi Sunyer.

Tot el debat s’enregistrarà i el podreu escoltar, en diferit, a través d’ Infoguíxols, Tribuna Ganxona o al nostre web, des d’on també es podrà descarregar l’arxiu digital.

En aquestes eleccions es van incorporant noves fórmules per arribar més directa i ràpidament als ciutadans amb la plena incorporació a les campanyes de les xarxes socials, els suports informàtic i els diaris digitals.

Com apuntàvem al principi, el d’aquest dijous serà el segon debat temàtic (l’anterior sobre cultura es va celebrar a la Casa Irla), previ al debat general anual que organitzem conjuntament Ràdio Sant Feliu i el diari El Punt que se celebrarà al Teatre-Auditori Municipal el dia 19 de maig, a les 19:00h, moderat pel periodista Joan Trillas i ofert en directe per RSF.

El més llegit

I després