I després

Els protagonistes del Carnaval celebraren un sopar multitudinari a la nova nau

Compartiu aquesta història

El Carnaval ja va viure dissabte la primera concentració important del col·lectiu més implicat, que és el de les 23 colles d’enguany, en un sopar multitudinari on el fred no va passar de llarg però les colles no es varen rendir i, els de Sant Feliu, foren els primers de celebrar un acte d’aquestes característiques acompanyats dels polítics, de l’associació i de la comissió que vetllen per aquesta manifestació festiva tant concorreguda a la Ciutat.

Era la ocasió d’estrenar la nau tant desitjada per tal de poder gaudir d’un espai adient per confegir les carrosses, emmagatzemar i, en el futur, aprofitar la polivalència que el recinte por oferir de cara al futur concentrant els treballs en un espai únic, de fàcil accés, diàfan i proper a l’itinerari de la desfilada.

A més del sopar popular, amb aires siberians, es va fer la presentació de Sa Majestat Carnestoltes 2012 amb la presència també de les colles de les rodalies i la proclamació de les padrines del Carnaval Ganxó.

A l’endemà, a l’Ajuntament es va desenvolupar aquesta gran idea de la moció de censura que dóna ocasió a la imaginació ganxona on els polítics són substituïts per personatges guarnits amb les millors gales dels Carnestoltes dels darrers anys que, després de la votació popular, varen sortir el migdia del diumenge al balcó de les grans ocasions de la casa consistorial per tal d’anunciar als ciutadans qui manarà en aquests dies de disbauxa a Ganxònia, amb permís del gran mussol que Masferrer va il·lustrar.

La bogeria (o el parlar boig) tant pròpi dels nostres conciutadans, va anar desgranant les noves regidories, càrrecs i projectes allunyats de les retallades dels governs legalment establerts, per obrir un parèntesi d’imaginació utòpica que, en les diades que s’acosten, és obligatori proposar.

No hi varen faltar els timbalers de la Percussió Ganxona que han omplert un buit que Sant Feliu patia des de la desaparició dels Pa i Pops de fa alguna dècada oferint qualitat, bona imatge i banda sonora a qualsevol activitat festiva.

Propera activitat: diumenge 12 de febrer

CERCAVILA CARNAVALESCA
A LES 11.00 h.
Cercavila amb les colles de carnaval ganxones i Sa Majestat Carnestoltes 2012 per fer el repartiment oficial de cartells i programes de Carnaval 2012. L’animació de l’acte anirà a càrrec de Pep Callau i la companyia Pepsicolen. Sortida: Placeta Sant Joan.

El més llegit

I després